Maison

Title Image

Így dolgozunk

Ismerje meg működésünket, munkafolyamatainkat!

Előkészítés, tanácsadás

A közös munka számára nagy előnyt jelent, ha már a tervezési folyamatok kezdetén kapcsolatba lép velünk, hogy együtt alakíthassuk az egyes tereket a kívánt funkciónak és esztétikai megjelenésnek megfelelően. Az első megbeszéléseket követően összefoglaljuk a közösen létrehozott koncepciót és a választott felületeket, anyagokat – ez a dokumentáció ekkor még szabadon formálható, pontosítható. A tervek véglegesítésével szerződésben rögzítjük a kitűzött célokat, ezzel lépünk a gyártási fázisba, amely a megegyezésnek megfelelő előleg kifizetésével kezdetét veszi. A folyamat minden pontja megrendelőink számára is pontosan érthető és előre számítható – a bizalom meglétét munkánk során kifejezetten fontosnak tartjuk.

A gyártás mikéntje

A gyártási fázisba lépve a bútorok tapasztalt és szakképzett asztalosok kezei között, pontosan ellenőrzött folyamatok során alakulnak a kívánt formára. A korszerű technológiák nagyfokú felszereltséget és összetett gyártási folyamatokat kívánnak, amelyhez az elegendő időt sohasem spóroljuk meg – ez minőségünk záloga. Műhelyünk minden igényt kielégítő színvonalon működik: lapszabászgéppel, sorozatfúróval, pánthelyfúróval és pánt bepréselővel, valamint korpusz présgéppel, állványos szalagcsiszolóval, élzárógéppel és a faiparban nélkülözhetetlen kézi és asztali szerszámokkal felszerelt.

A beépítésre tökéletesen felkészített bútor egységek összeszerelését az építési helyszínen szakmai csapatunk végzi, ütemterv szerint szorosan együttműködve az egyéb építési szakágak képviselőivel. Az átadás feltétele minden esetben az ügyfél elégedettsége és a helyszín tisztasága, amelyet cégünk garantál.

Anyagok, kiegészítők

A Gyuricza Bútor kiemelten fontosnak tartja, hogy csak minőségi alapanyagokból dolgozzon. Bútoraink előállítása során a különböző festett, furnérozott és laminált bútorlapok széles választékából dolgozunk, és természetesen tömörfa megmunkálásban is otthon vagyunk. Pultok, munkafelületek gyártásánál a legkülönbözőbb természetes és technikai kövek állnak megrendelőink rendelkezésére. A festett, savmart vagy edzett üveg részletek, polcok, frontok gyakori megoldásnak számítanak műhelyünkben, a manapság elérhető beépített világítási megoldások pedig szinte végtelen terepet biztosítanak a kreativitásnak. Ha elektronikai kellékekről, vasalatokról, egyéb kiegészítőkről van szó, csak a legnagyobb gyártók termékeivel dolgozunk a minőség biztosítása érdekében (Blum, Häfele, Blanco – hogy csak az ismertebbeket említsük).

A tervezés során készséggel biztosítunk szín- és felületmintákat, katalógusokat ügyfeleink döntéseihez. Műhelyünkből kizárólag egyedi igényekre és méretekre szabott bútorok kerülnek ki, mindenféle tömeggyártás elkerülésével.