Maison

Title Image

Kik vagyunk

Ismerje meg cégünk történetét!

Gyuricza Bútor Kft.

Több mint 20 éves történetünk kezdete a ’90-es évekhez nyúlik vissza. A rendszerváltással új lendületet vett Magyarországon ugrásszerűen megnőtt az egyedi, minőségi bútorok iránti igény, ami izgalmas lehetőséget jelentett minden szakmabeli számára. 1995-ben indítottuk el családi asztalosipari vállalkozásunkat egy 50 m2-es kis műhelyben. Szorgalmunknak és szakmai felkészültségünknek köszönhetően hamar 4-5 vezető konyhastúdió beszállítói lettünk, majd néhány fontos ügyfelünk megbízásai útján külföldön is lehetőségünk volt bizonyítani mindezt. Az évek során az európai uniós feltételeknek is megfelelő, minden igény kielégítésére alkalmas faipari gépekkel felszerelt telephelyet alakíthattunk ki először Óbudán, majd Nagytarcsán, ahol jelenleg is dolgozunk. Műhelyünk rendelkezik lapszabász-géppel, sorozatfúróval, pánthely-fúróval és pánt bepréselővel, valamint korpusz présgéppel, állványos szalagcsiszolóval, élzárógéppel és a faiparban nélkülözhetetlen kézi és asztali szerszámokkal.

Fő profilunk korpusz bútorok gyártása, konyha- és beépített bútorok, egyedi tervezésű irodabútorok, bemutatópultok valamint bemutató állványok készítése. Célunk a lakossági vevőkör megnyerése reális árú, egyedi tervezésű konyhabútorok, beépített szekrénysorok, gardrób- és fürdőszoba szekrények, megrendelésére és a már meglevő vevőink rugalmasabb, gyorsabb kiszolgálása.

Tisztelettel: Gyuricza Zoltán

A sorozatgyártás nem a mi asztalunk - vevőink személyes igényei formálják minden bútordarabunkat.

Minden felhasznált anyag és alkatrész szigorúan ellenőrzött minőséget képvisel.

A hagyományos technológiák ismerete mellett folyamatosan lépést tartunk a legújabb trendekkel és high-tech megoldásokkal.