Maison

Title Image

Szolgáltatásaink

Az ötlettől a megvalósulásig

Előkészítés, tanácsadás

Általában a legszerencsésebb, ha már a tervezés kezdetén, az épület belső tereinek véglegesítése előtt elindul a közös munka a bútortervező és a megrendelő között. Különösen az oly összetett funkciók esetén, mint egy konyhabútor, fontos meglátásokkal és tanácsokkal segítheti a téralakítást egy hozzáértő bútorgyártó. Pontos igényeik megismerése után, saját széleskörű tapasztalatunkat felhasználva olyan javaslatokkal látjuk el ügyfeleinket, melyek segítségével a későbbi funkciónak tökéletesen megfelelő helyiségeket alkothatnak mind méretek, mind gépészeti kiállások és felületképzések tekintetében.

Egyedi bútorok tervezése

Megrendelőinkkel szoros együttműködésben olyan bútortervek születnek, amelyek pontosan megfelelnek ízlésüknek és funkcionális igényeiknek. A beépített bútorok tökéletesen alkalmasak a belső terek előnyeinek kiemelésére, a tér tágítására vagy éppen a nem tetsző részletek eltakarására, miközben minden részletükben hasznosak és praktikusak lehetnek. Mindezek feltétele azonban a gondos tervezés, amelyet akár építészekkel, belsőépítészekkel együttműködve, akár a megrendelővel közvetlen konzultációk során végzünk és segítünk. Gyártmányterveinket minden esetben magunk készítjük, hiszen csak így garantálhatjuk az általunk képviselt tartós minőséget.

A faanyagok és laminált bútorlapok széles választékán túl nagy rutinnal használunk üveget, természetes és technikai köveket, fémet, bőrt és szöveteket bútoraink gyártása során. Az egyes szakterületeken kialakított gyártói kapcsolataink garantálják a különböző anyagokból megvalósított megoldások színvonalát.

Helyszíni felmérés

A bútorozási koncepció kialakítását követően elmaradhatatlan lépés a rendelkezésre álló tér pontos felmérése. Ezt saját szakembereink végzik az általunk kialakított módszereknek megfelelően, három dimenziós modellt alkotva a beépítési adottságokról. A gyártmánytervek csak ezen adatok ismeretében készíthetők el a kellő részletességgel és pontossággal.

Beépítés

A közös munka utolsó – és a megrendelő számára talán legizgalmasabb – fázisa az elkészült termékek beépítése. A gyártás során pontosan előkészített, minden szükséges kellékkel felszerelt és részben összeállított bútorok végső összeszerelését és beállítását minden esetben saját szakembereink végzik az általunk megkövetelt minőségben és technológiákkal. A beépítés várható idejével kapcsolatban időben tájékoztatást adunk, illetve építkezés esetén szorosan együttműködünk az egyéb szakágak képviselőivel és a fővállalkozóval. Az átadás feltétele a megrendelő visszaigazolása a hibátlan és hiánytalan bútorok meglétéről, a környező épületrészek sértetlenségéről. Alapelveink közé tartozik, hogy az építési helyszínen rendet és tisztaságot hagyunk magunk után.